Despre noi

Le Barón este un loc idilic pentru a te retrage, unde exploratorii, cuplurile, familiile, dar şi iubitorii de wellness se pot caza şi savura o atmosferă excepţională autentică.

Travel Conac in transilvania

Conacul din Ganesti

 

Potrivit unor surse istorice, proprietarul castelului în stil neoclasic din secolul al XIX-lea, Dániel Mihály era descendentul familiei armenești Dániel din Gherla, castelul și moșia fiind probabil cumpărate de acesta. În anul 1949, în momentul naționalizării proprietății, fiul lui Dániel Mihály era al doilea proprietar.Clădirea principală de pe deal, dar și celelalte clădiri adiacente ale personalului au fost construite în secolul al XIX-lea. În afară de clădirea principală, bine poziționată cu pilaștri și cu timpanul neoclasic, restul anexelor au suferit numeroase transformări de-a lungul anilor.      

Conacul din Gănești a fost transformat intr-un Boutique Hotel departe de agitația orașului, intr-un loc unde se mai poate trai rasfeti cum o avea familiile nobile de odinioară. Conacul este înconjurat de grădini și parcuri frumoase, unde sunt cultivate numai legume și fructe certificate organic.Conacul din Gănești a fost transformat intr-un Boutique Hotel departe de agitația orașului, intr-un loc unde se mai poate trai rasfeti cum o avea familiile nobile de odinioară. Conacul este înconjurat de grădini și parcuri frumoase, unde sunt cultivate numai legume și fructe certificate organic.      

 

home_boutiquehotel_lebaron_18-min