About us

Le Barón is an idyllic hideaway where explorers, couples, families and wellness-seekers can settle and enjoy an outstanding authentic surrounding.

 

Petreceri exclusiviste la Conac!

Rafinament și exclusivitate în inima transilvaniei              

 

Descoperiți exclusivitatea și rafinamentul unei experiențe unice la Boutique Hotel Le Baron, o destinație de neuitat situată în inima Transilvaniei. 

 

Cu o istorie ce datează din secolul al XIX-lea, conacul neoclasic renovat oferă un cadru ideal pentru petreceri exclusiviste, unde fiecare detaliu este meticulos gândit pentru confortul și plăcerea oaspeților dumneavoastră.

 

cazare-la-conac-transilvania-web-ro.jpg


Închiriind întregul complex, veți avea la dispoziție nu doar un simplu loc de cazare, ci un domeniu vast de 60000 m^2, certificat bio, care se întinde într-un peisaj transilvănean de vis. Fie că doriți să organizati un eveniment privat, o reuniune de familie sau o petrecere corporate de neuitat, Boutique Hotel Le Baron este locația perfectă pentru a transforma orice moment într-o amintire prețioasă.

 

conac-zona-de-relaxare-web.jpg

 

Facilitățile noastre de top includ:

 

Grădina și livada Bio: 

Explorează frumusețea naturii în grădina noastră bio, unde fiecare pas este o descoperire, iar fructele și legumele crescute aici sunt folosite pentru a vă oferi cele mai proaspete și sănătoase ingrediente.
 

evening-sun-view-web-1.jpg

 

Zona de Spa exterioară: 

Relaxați-vă în pool-ul nostru, jacuzzi, sau sauna, și nu ratați experiența unică a ciubărului cu apă sărată, toate desăvârșite pentru a vă revigora trupul și sufletul.

 

Nouă camere, nenumărate povești în Transilvania: 

La Boutique Hotel Le Baron, fiecare dintre cele nouă camere își spune propria poveste, îmbinând istoria cu modernitatea printr-o gamă diversificată de stiluri. Oaspeții sunt invitați să exploreze unicitatea fiecărei camere, toate concepute pentru a oferi o experiență de neuitat în inima Transilvaniei.
 

cazare-la-conac-web.jpg

 

Restaurant Fine Dining: 

Bucurați-vă de o experiență culinară excepțională, unde fiecare preparat este o operă de artă, creând un simfonia de gusturi și arome ce reflectă tradiția și inovația.

 

Activități Exclusiviste la Le Baron: 

Oaspeții pot alege dintr-o varietate de activități, de la vânătoarea de trufe, la degustări de vinuri selecționate, plimbări cu mașini de epocă, sesiuni de masaj relaxante, până la degustări de vinuri în crama noastră, de produse bio naturale, toate menite să îmbogățească experiența dumneavoastră la Le Baron.
 

masini-istorice-web.jpg

 

Acces ușor la Le Baron: 

Accesul la Boutique Hotel Le Baron este facil, indiferent de modalitatea de călătorie preferată: cu mașina, avionul privat până la Aeroportul Târgu Mureș, situat doar la 30 de minute distanță, sau chiar aterizând direct cu elicopterul pe domeniul nostru.

 

vacanta-la-conac-apus-de-soare-transilvania.jpg

 

Evenimente memorabile la Boutique Hotel Le Baron

Sunteti în căutarea unui loc exclusivist pentru organizarea unui eveniment privat?

Boutique Hotel Le Baron vă așteaptă să deveniți gazdele unui eveniment memorabil, într-un cadru care îmbină luxul, istoria și natura într-un mod absolut fascinant. Echipa noastra este profund dedicată să vă asiste în organizarea unui eveniment de neuitat, oferind un decor unde luxul se împletește armonios cu istoria și frumusețea naturală. Ne angajăm să transformăm fiecare moment într-o amintire impresionantă.

 

Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva întregul complex, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@le-baron.eu sau să sunați la +40 744 622 965.