Despre noi

Le Barón este un loc idilic pentru a te retrage, unde exploratorii, cuplurile, familiile, dar şi iubitorii de wellness se pot caza şi savura o atmosferă excepţională autentică.

Vanatoare de trufe

600lei /Oaspete
Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe
Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe Vanatoare de trufe
Pădurile străvechi ale Transilvaniei găzduiesc multe feluri de comori ascunse, precum trufa neagră, cunoscută drept „diamantul negru al Transilvaniei”. Există diferite tipuri de trufe care cresc sub terenurile forestiere pe tot parcursul anului. Din aprilie până în august se găsesc trufe negre de vară (tuber aestivum), iar în cele mai reci luni ale anului, trufe de iarnă (tuber brumale).

Pădurile străvechi ale Transilvaniei găzduiesc multe feluri de comori ascunse, precum trufa neagră, cunoscută drept „diamantul negru al Transilvaniei”.

 

Există diferite tipuri de trufe care cresc sub terenurile forestiere pe tot parcursul anului. Din aprilie până în august se găsesc trufe negre de vară (tuber aestivum), iar în cele mai reci luni ale anului, trufe de iarnă (tuber brumale). Cu mirosul său puternic și gustul intens, poate fi folosit pentru a rafina o mare varietate de paste, carne, mâncăruri de risotto sau se potrivește foarte bine pentru a face delicios ulei de trufe, -unt sau sare de trufe.

 

Fiind o activitate misterioasă, vânătoarea de trufe oferă participanților săi o experiență unică. Dacă alegeți să vă petreceți vacanța în acest fel, suntem siguri că vă veți bucura de ea. Legătura dintre câini de vânătoare, vânători, trufe și natură trebuie experimentată personal pentru a-i aprecia adevărata valoare. Această activitate culminează cu o cină delicioasă, având trufele ca vedetă a serii.

 

Jacob este vânătorul nostru de trufe cu experiență, un armean care s-a îndrăgostit de România și pe care îl consideră a fi casa lui din 2005.

 

Echipa noastră este bucuroasă să vă aibă ca oaspeți!